Voor individuele begeleiding

Je kunt bij fundament terecht zonder verwijzing van de huisarts. Indien gewenst vindt er overleg plaats met huisarts of andere behandelaren.

De eerste afspraak is altijd een uitgebreide intake waar er ruime aandacht is voor jouw hulpvraag, je (medische) achtergrond en omstandigheden. Ook leg ik tijdens de intake veel uit over mijn werkwijze. Ook voor een enkele EMDR behandeling of een TRE Start-Up vindt, in verband met de nodige zorgvuldigheid, altijd een uitgebreide intake plaats.

Als je een afspraak wit afzeggen, al dan niet verzetten, dan vraag ik je dit minimaal 24 uur van tevoren te doen. Afspraken die binnen 24 uur geannuleerd worden, worden volledig in rekening gebracht, tenzij anders afgesproken. Je kunt een afspraak annuleren op 06-4676 4094.

Door de aard van het werk ben ik telefonisch niet altijd even goed bereikbaar. Je kunt mij best een whatsapp- of sms-bericht sturen met het verzoek je terug te bellen.

Voor organisaties

Wil je graag kennismaken en eens sparren over wat fundament voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende eerste afspraak. Ik vertel dan graag persoonlijk meer over fundament en mijn visie. En heb daarbij dan graag alle aandacht voor de vraagstukken die er liggen binnen de organisatie.

Neem contact met me op, op mijn mobiel of via email. Je kunt een afspraak annuleren op 06-4676 4094. Door de aard van het werk ben ik best bereikbaar via email en whatsapp.


Wet op de geneeskundige behandelingsovereeenkomst (WGBO) en Wet Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG)

In verband met deze wetgeving, met betrekking tot zorgvuldig handelen en goede kwaliteit van dienstverlening, maakt het ondertekenen van een counselingsovereenkomst onderdeel uit van het eerste consult. Daarnaast hanteren we onze Privacyverklaring fundament met daarin informatie over hoe we omgaan met uw gegevens.

In de praktijk hanteren we de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling.