Paths are made by walking

– Franz Kafka –


 

Het fundament van jouw organisatie

De kwaliteit van het fundament van organisaties wordt bepaald door de kwaliteit van de fundamenten van de mensen die in die organisatie samenwerken. Als we belemmerende patronen hebben, nemen we die ook mee in ons werk. Deze individuele belemmeringen belemmeren zo ook de beweging van de organisatie en verstoren daarmee bijvoorbeeld reguliere werk- of veranderprocessen. Echte oplossingen vind je daarom in het versterken van het fundament van je mensen. Niet aan de oppervlak, maar aan de basis!

fundament biedt organisatieadvies en (individuele) begeleiding van mensen in de vorm van consultancy, training en counselling.

We beginnen altijd bij het begin, door samen te kijken naar wat er nu is en naar wat werkt of niet werkt. Altijd met bijzondere aandacht voor dat wat er onder de oppervlakte, onbewust, de draagkracht van mensen en daarmee van jouw organisatie beïnvloedt. Dat levert een helder beeld van het hier en nu en daarmee de mogelijkheid van échte, diepgaande en duurzame verandering.

Aanbod

Het aanbod van fundament is breed. Dat gaat van eens meekijken naar wat er speelt tot uitgebreid advies en begeleiding van bijvoorbeeld veranderprocessen of begeleiding van (management-)teams en individuen. Thema’s die vaak interessant blijken zijn bijvoorbeeld (persoonlijk) leiderschap (wat straal je uit?), communicatie (wat zeg je?) en pro-activiteit (wat doe je?) en de belemmerende patronen daarin.

Wil je meer weten over onze aanpak van individuele begeleiding, kijk dan hier voor meer informatie.

Spreekt bovenstaande jou aan en zou je meer willen weten over wat fundament voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie of advies.