Per 1 augustus 2022 verhuizen wij naar regio Belgisch Limburg / Zuid-Limburg. Daarom neem ik in de regio Utrecht geen nieuwe cliënten meer aan. 


Corona en afspraken op de praktijk

Per 14 oktober 2020: de praktijk is vooralsnog open voor individuele afspraken of afspraken met maximaal 2 leden uit één huishouden. Indien daarin verandering komt vermelden wij dat hier.

Wij vinden de gezondheid van al onze cliënten belangrijk. We doen daarom ons best om besmetting te voorkomen en houden ons aan de gestelde coronamaatregelen.

  • Afspraken kunnen indien gewenst ook online plaatsvinden. fundament gebruikt daarvoor speciale software voor een veilige verbinding.
  • Neem gerust contact op voor het plannen van een afspraak of voor overleg.

TRE introductieworkshops staan momenteel niet op de planning.


LET OP: Wij zijn verhuisd!

Praktijk- en postadres

Boogmuur 81
3991 RR Houten
Gebouw Het Ravelijn, ingang B

06 – 4676 4094

Tijdens praktijkuren ben ik telefonisch niet of slecht bereikbaar. Wil je meer informatie, een afspraak plannen, verzetten of annuleren? (minimaal 24 uur van tevoren)
Stuur me dan even een Whatsapp of een email met jouw gegevens en dan neem ik z.s.m. contact met je op.

Werkadres paarden
Laan van Rijnwijk 2
3709 JM Zeist

nantsje@fundament-utrecht.nl
www.fundament-utrecht.nl


Bereikbaarheid en parkeren

De praktijk is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Treinstation Houten Castellum ligt op max. 10 minuten lopen.

Ook met de auto is de praktijk goed bereikbaar. Er is in de buurt ruim voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar, zeker overdag tijdens kantooruren. In de avonduren is het drukker en kost het soms wat meer moeite een parkeerplek te vinden.