All in life comes to me with ease, joy, and glory

Access Consciousness

– Hoe zou het zijn als we in onze kindertijd hadden geleerd dat alles in het leven ons kan toekomen met gemak, vreugde en glorie? Zomaar! –

Acces Bars: heerlijk om te geven, heerlijk om te ontvangen!

Alles wat we leren door onze eigen ervaringen, maar ook alles wat we meekrijgen van de ervaringen van anderen en wat wij van anderen leren wordt, net als in een computer, op onze harde schijf opgeslagen. Veel van wat is opgeslagen is oud of niet van onszelf. Daardoor is het op zijn minst niet bruikbaar en op z’n ergst erg belemmerend. Bovendien is er minder ruimte voor nieuwe informatie en in het allerergste geval loopt jouw computer zelfs vast.

Met een Acces Bars sessie (‘running the Bars’) schoon je als het ware de harde schijf van jouw computer op.

Tijdens een Acces Bars sessie lig je aangekleed op een massagetafel zodat je optimaal kunt ontspannen en ontvangen. Ik raak met mijn vingertoppen zachtjes de 32 punten op jouw hoofd aan waardoor er een energiestroom plaatsvindt. De energie van oude vastgezette ervaringen en gedachten wordt verwijderd. Dit kunnen ervaringen zijn zoals beperkende overtuigingen, negatief zelfbeeld, angsten en alles wat je in je leven kan beperken om voluit te leven. Kortom: deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen en die je niet langer nodig hebt.

Tijdens en na een sessie ervaren mensen heel veel ontspanning, meer rust en ruimte, meer helderheid.

Kosten: Eerste sessie incl. korte intake €95, vervolgsessies (of als je al een keer een intake bij mij hebt gedaan) €75
Duur: Eerste sessie: ongeveer 1,5 – 2 uur, vervolgsessies 1-1,5 uur

De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt van de Bars vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen, belemmerende gedachten of inprentingen.