Corona: De TRE introductieworkshop van 17 april is verplaatst naar vrijdag 19 juni. Heb je je al ingeschreven? Dan hoef je je niet opnieuw in te schrijven. 

De workshop van 19 juni is vol. Er is een tweede groep gepland op vrijdag 26 juni. Er zijn nog een paar plekken vrij: Schrijf je snel in!


TRE introductieworkshop

Een leuke manier om in een prettige omgeving kennis te maken met het ontladen van spanning uit je eigen lichaam. TRE (Tension and Trauma Releasing Exercises) is een lichaamsgericht proces. Met 7 eenvoudige oefeningen help je je natuurlijke mechanisme op gang om (chronische, diepe) spanningen los te laten uit je spier- en bindweefsel. Je brengt daarmee je lichaam weer terug naar de oorspronkelijke flexibele staat van zijn. Je lichaam krijgt weer de flexibiliteit om te pulseren!

  • Zaterdag 7 maart 2020 (Ruimte voor Aandacht, Singelsteeg 2, Utrecht) VOL
  • Vrijdag 19 juni 2020 (Werkspoorateliers, Dansstudio Overvloed, Nijverheidsweg 16c, Utrecht) VOL
  • Vrijdag 26 juni 2020 (Werkspoorateliers, Dansstudio Overvloed, Nijverheidsweg 16c, Utrecht)
  • September 2020: verdiepingsworkshop: (Utrecht)

Tijdens deze workshop is er tijd voor de theorie achter TRE, hebben we 2 keer een TRE-sessie en word je begeleid bij je individuele proces.

Schrijf je in voor deze workshop

Ervaar hoe je met TRE je eigen natuurlijke pulserende flexibiliteit weer terug krijgt. Zelf fysiek het proces ervaren staat in deze workshop centraal. TRE is bijzonder wat dat betreft: om te ontspannen laat je gewoon je lichaam het werk doen. Daar hoef jij niet hard over na te denken, dat gaat vanzelf, bij iedereen!

Een workshop duurt 5 uur met een pauze van 1 uur. We starten om 13u, inloop vanaf 12.45u.

De workshops worden gegeven door Nantsje Kroes. Zij is opgeleid tot certified TRE profider bij certified trainer Daan Timmers te Amsterdam en zij heeft de Advanced opleiding gedaan van David Berceli.

Dagindeling:

  • Eerste blok 2 uur: Introductie, bodyscan en TRE sessie
  • 1 uur pauze
  • Tweede blok 2 uur: Theorie, TRE sessie, persoonlijke verdieping.

Kosten: € 80 incl. 21% BTW incl. boekje
Locatie: Utrechts Yogacentrum / Yogaya / Ruimte voor Aandacht

De workshops zijn voor iedereen geschikt, voor alle niveaus. Ervaring is niet nodig, dat komt vanzelf!

Schrijf je in voor deze workshop