TRE introductieworkshop

Een leuke manier om in een prettige omgeving kennis te maken met het ontladen van spanning uit je eigen lichaam. TRE (Tension and Trauma Releasing Exercises) is een lichaamsgericht proces. Met 7 eenvoudige oefeningen help je je natuurlijke mechanisme op gang om (chronische, diepe) spanningen los te laten uit je spier- en bindweefsel. Je brengt daarmee je lichaam weer terug naar de oorspronkelijke flexibele staat van zijn. Je lichaam krijgt weer de flexibiliteit om te pulseren!

  • Zaterdag 7 maart 2020 (Ruimte voor Aandacht, Singelsteeg 2, Utrecht)
  • september 2020: verdiepingsworkshop: (Ruimte voor Aandacht, Singelsteeg 2, Utrecht)

Tijdens deze workshop is er tijd voor de theorie achter TRE, hebben we 2 keer een TRE-sessie en word je begeleid bij je individuele proces.

Schrijf je in voor deze workshop

Ervaar hoe je met TRE je eigen natuurlijke pulserende flexibiliteit weer terug krijgt. Zelf fysiek het proces ervaren staat in deze workshop centraal. TRE is bijzonder wat dat betreft: om te ontspannen laat je gewoon je lichaam het werk doen. Daar hoef jij niet hard over na te denken, dat gaat vanzelf, bij iedereen!

Een workshop duurt 5 uur met een pauze van 1 uur. We starten om 13u, inloop vanaf 12.45u.

De workshops worden gegeven door Nantsje Kroes e/of Martijn van der Geest. Zij zijn opgeleid tot certified TRE profider bij certified trainer Daan Timmers te Amsterdam. Aan de hand van de groepsgrootte en de groepsamenstelling wordt bepaald wie de workshop verzorgt en of er met één docent of meerdere docenten wordt gewerkt.

Dagindeling:

  • Eerste blok 2 uur: Introductie, bodyscan en TRE sessie
  • 1 uur pauze
  • Tweede blok 2 uur: Theorie, TRE sessie, persoonlijke verdieping.

Kosten: € 80 incl. 21% BTW incl. boekje
Locatie: Utrechts Yogacentrum / Yogaya / Ruimte voor Aandacht
Groepsgrootte: 4 – 12 deelnemers (kleinere groepen 1 docent, grotere groepen 2 docenten)

De workshops zijn voor iedereen geschikt, voor alle niveaus. Ervaring is niet nodig, dat komt vanzelf!

Schrijf je in voor deze workshop