Mijn naam is Nantsje Kroes (1971). Ik werk binnen fundament als registercounsellor, registertherapeut, trainer en organisatieadviseur. Ook ben ik certified TRE provider.

Anselm Grün schreef ooit: “voor echte verandering is soms ook stilte nodig”. Dat besef heeft veel voor me betekend. Ik groeide op met de ‘hard-werkenstrategie’. Ik ervoer zelf pas later hoe groei vooral ontstaat door te stoppen met duwen en trekken. De ervaring van iets de ruimte en de tijd geven om te resoneren gaf me, met vallen en opstaan, een hele nieuwe kijk op wat vertrouwen eigenlijk betekent. Ik geniet er nu enorm van om met dat vertrouwen de beweging van mensen mee te maken en te ondersteunen. Ik houd ervan mijn intuïtie in te zetten, al mijn antennes te gebruiken en me bezig te houden met dat wat er in het hier en nu daadwerkelijk is. Het is voor mij een enorme rijkdom als ik het met mensen kan hebben over dingen die er echt toe doen.

In opleiding en werkervaring heb ik een brede achtergrond. In mijn eigen proces heb ik een behoorlijke omslag gemaakt. Tijdens een verkort MBA opleidingstraject aan Nyenrode Business Universiteit ontdekte ik – onverwacht – een hele nieuwe weg voor mezelf. Van techneut en manager in de altijd hectische bouwadvieswereld groeide ik naar zelfstandig ondernemerschap. Als counselor, therapeut, trainer en organisatieadviseur staat nu het begeleiden van mensen altijd centraal. Na Nyenrode volgde ik opleidingen tot registercounsellor en behandelaar in basisvertrouwen- en hechtingsproblematiek. Ik trainde in EMDR. Ik ben trainer en Voice Dialogue facilitator. Ik ben in het bezit van mijn medische en psychosociale basisopleiding. Ik ben certified TRE profider en heb recent deelgenomen aan de advanced TRE opleiding bij David Berceli zelf. Ik ben als registertherapeut geregistreerd bij de RBCZ. Door mijn medische opleiding – basis, emdr en tre – ontwikkel ik een grote passie voor alles wat met neurobiologie te maken heeft en hoe bijzonder het menselijk organisme als geheel functioneert.

Dat waar fundament voor staat geeft goed weer wat me beweegt in mijn persoonlijke en professionele leven. In mijn werk gaat mijn interesse uit naar de beweging en ontwikkeling van mensen. Ik ga voor diepgang, kwaliteit en duurzaamheid. Ik ben idealist; door mijn ruime ervaring in het bedrijfsleven wél eentje met een gezond gevoel voor realisme en zakelijkheid.

De beweging van mensen te mogen meebeleven maakt mijn werk bijzonder en prachtig mooi!
Ik werk met veel plezier zelfstandig vanuit mijn eigen praktijk met buitenwerklocatie met ezels en paarden in de prachtige Belgische Voerstreek. Ik werk graag samen met collega’s die mij in mijn werk aanvullen met hun talenten.