TRE verdiepingsworkshop

Heb je al ervaring met TRE? Ben je al een tijdje bezig om (chronische, diepe) spanningen los te laten uit je spier- en bindweefsel én ben je toe aan verdiepen? Dan is deze verdiepingsworkshop voor jou.

  • Zondag .. september 2020: verdiepingsworkshop: (Ruimte voor Aandacht, Singelsteeg 2, Utrecht)

Tijdens deze workshop maken we ruimte voor jouw ervaringen met TRE tot nu toe. Op basis van jouw ervaringen en die van de andere deelnemers nemen we je mee naar een diepere laag in jouw ontladingsproces. Dit doen we door goed naar jouw ervaringen te luisteren en goed te kijken naar hoe jij ontlaad. Op basis van die informatie zetten we onder andere daarop gerichte oefeningen uit de Yin Yoga in en waarnodig voor iedere deelnemer specifieke (hands-on) interventies. Tussendoor verdiepen we ook de theorie achter TRE. We besteden veel tijd aan het ontladen zelf. We werken een deel van de tijd in duo’s. Door met ons mee te kijken naar ontladingsprocessen bij de ander en onze uitleg daarover kun je veel leren over ontladingspatronen en over je eigen ontladingsproces.

Schrijf je in voor deze workshop

Zelf fysiek het proces ervaren staat in deze workshop wederom centraal. Ook in het verdiepen laat je je lichaam weer het werk doen. En wij zijn er om je daarbij te helpen.

Een workshop duurt 5 uur met een pauze. We starten om 12.30u, inloop vanaf 12.15u.

De workshops worden gegeven door Nantsje Kroes en Martijn van der Geest. Zij zijn opgeleid tot certified TRE profider bij certified trainer Daan Timmers te Amsterdam en hebben beide de Advanced opleiding genoten van David Berceli zelf. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Zo krijg je dus een intensieve persoonlijke begeleiding.

Dagindeling:

  • Eerste blok 2 uur: Introductie, inventarisatie met ontlading en werken met Yin oefeningen
  • Pauze
  • Tweede blok 2-2,5 uur: verdieping in de theorie, werken in duo’s met interventies door de provider

Kosten: € 90 incl. voucher voor 15€ korting op een individuele sessie na de verdieping
Locatie: Ruimte voor Aandacht, Singelsteeg Utrecht
Groepsgrootte: max 8 deelnemers

De verdiepingsworkshops zijn geschikt voor mensen die al een tijdje bezig zijn met ontladen door TRE. Heb je niet bij ons maar elders een TRE introductie gedaan? Ook dan ben je welkom. Twijfel je of je al toe bent aan verdieping? Neem even contact op met Nantsje via nantsje@fundament-utrecht.nl. Dan kun je in afstemming met haar beslissen of de TRE verdieping op dit moment voor jou geschikt is.

Schrijf je in voor deze workshop