nieuws 260

nieuw bij fundament

RBZC ABVC

Vergoedingen van meer zorgverzekeraars mogelijk

Ik ben aangesloten bij de ABvC en de RBCZ als registercounsellor en registertherapeut. Daarom heb je bij bijna alle zorgverzekeraars binnen de aanvullende verzekeringen recht op gehele of gedeeltelijke vergoeding van de kosten voor individuele sessies. Of en hoeveel wordt vergoed is afhankelijk van de verzekeraar en welk pakket aan aanvullende verzekering jij hebt. Sessies worden vergoed onder de noemer counselling of overige psychosociale therapie.

lees meer

leeg werkveld tre

Trauma- en spanningsreducerende oefeningen om thuis te doen

Ik ben erg enthousiast over TRE omdat het een heel eenvoudig oefenprogramma is dat je zelf thuis kunt doen en omdat het heel direct via het lichaam werkt. Bovendien werkt het heel bijzonder en goed in combinatie met EMDR. Afgelopen november ben ik daarom van start gegaan met de opleiding tot Certified TRE Provider.

lees meer

leeg werkveld pauw

Uitdagende leergang voor leiders met lef

Mijn collega Judith Tempel en ik hebben een ¨prachtige intensive voor leidinggevenden neergezet die in het eerste kwartaal van 2017 weer van start gaat op een prachtige locatie in Nederland. Het is een zeer intensief, diepgaand programma waaraan je op vrije inschrijving kunt deelnemen. Over identiteit en bezieling, over (blind-)vertrouwen en kwetsbaarheid, over raken en geraakt worden en nog veel meer. Met module thema’s aandacht, authenticiteit, beweging en ontmoeten.

Ben jij een leider met lef die wil werken aan diepgaande persoonlijke ontwikkeling? Lees hier meer over deze bijzondere leergang.