Mijn naam is Nantsje Kroes (1971). Ik werk binnen fundament als registercounsellor, registertherapeut, trainer en organisatieadviseur.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven, als manager en consultant, heb ik geleerd te zien hoe het mis of goed kan gaan met mensen en organisatieprocessen. Mijn passie draaide meer en meer om de mens. Met grote interesse kijken naar wat hem beweegt of wat hem soms doet remmen en stilstaan. De overtuiging dat succes van een organisatie alleen gebouwd kan worden op de goede zorg voor mensen groeide.
Ik begon aan een persoonlijk ontwikkelproces. Ik startte met trainingen in emotioneel lichaamswerk en volgde de verkorte MBA opleiding (FMA) aan Nyenrode Business Universiteit. Daar ont-dekte ik een nieuwe, waardevollere weg voor mezelf. Een nieuwe koers was het gevolg: me richten op het begeleiden van mens en organisatie. Daarna volgde ik opleidingen tot registercounsellor, CREF-methode behandelaar en Voice Dialogue-facilitator. Ik deed trainingen in EMDR en nam deel aan een opleiding tot professioneel trainer. Ik heb recent mijn medische en psychosociale basisopleiding met succes afgerond. Momenteel doe ik de opleiding tot certified TRE profider en verdere specialisatie in Voice-Dialogue. Voor de nabije toekomst staat nog een opleiding systemisch werken op het verlanglijstje.

Dat waar fundament voor staat geeft goed weer wat me beweegt in mijn persoonlijke en professionele leven. In mijn werk gaat mijn interesse uit naar de beweging en ontwikkeling van mensen. Ik heb een grote passie voor het ingenieuze systeem dat de mens maakt. Ik ga voor diepgang, kwaliteit en duurzaamheid. Ik ben idealist; door mijn ruime ervaring in het bedrijfsleven wél eentje met een gezond gevoel voor realisme en zakelijkheid.

De beweging van mensen te mogen meebeleven maakt mijn werk bijzonder en prachtig mooi!
Ik werk met veel plezier zelfstandig vanuit mijn eigen praktijk in Utrecht, op de buitenwerklocatie met de paarden te Leersum en in samenwerking met collega’s die mij in mijn werk aanvullen met hun talenten.