Onderhoud en voed de wortels,
dan zorgen de takken en bladeren voor zichzelf

Confucius

 

Alsjeblieft!

Andere tijden: Een steuntje voor jouw TRE beoefening!

Hieronder vind je video´s en audio om jou te helpen met jouw eigen TRE beoefening thuis. Je kunt de geleide TRE sessie doen, mét of zonder het doen van de andere oefeningen vooraf. TIP: Varieer in je beoefening van TRE met het ontladen met of zonder oefeningen vooraf, met welke oefeningen je doet en met of zonder geleide audio. En merk vooral op wat jou het beste helpt op dit moment in jouw proces. 

LET OP: In principe is TRE bedoeld als zelfhulpmethode. Het op gang brengen van het natuurlijke trillingsmechanisme gaat meestal vrij makkelijk. Het is alleen erg belangrijk om het ontladen goed te leren reguleren. Dat is de reden waarom deze bestanden alleen bedoeld zijn voor mensen die al eens een TRE workshop of individuele sessies hebben gedaan.


Video’s TRE oefeningen

Video 1: Geleide oefening 1 t/m 5

Video 2: Bekijk instructie oefening 6

Video 3: Bekijk instructie oefening 7


Audio
Geleide TRE sessie

Dit is een geleide oefening 7 sessie. Een begeleiding voor het ontladen op de vloer. Deze is voor mensen die al ervaring hebben met TRE. Deze basis geleide sessie helpt je het ontladen op gang brengen en vooral goed te ervaren hoe het voor jou is om te ontladen. Door de begeleiding hoef je zelf niet na te denken over hoe het ook al weer moet, maar kun je gewoon volgen. Veel mensen ervaren een verdieping in hun ontlading door het doen van een geleide sessie.

De audio van de geleide TRE sessie bevat een intro, de opstartfase met de bekkenlift en de stapjes met de knieën, ongeveer 10 minuten ontladen met de nodige pauzes en de integratie. Enjoy!

Beluister vóór je de eerste keer een geleide sessie gaat doen, eerst even onderstaande introductie.